Integritetspolicy

 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

På vår hemsida finns inga kontaktformulär eller kommentarsfält. Endast Hallins Måleriservice hanterar datauppgifter. Vi delar inte ut din data till någon eller säljer den vidare men använder tredjepartsleverantörer för hosting och backup.

Vart vi skickar dina uppgifter

Mail som skickats från besökare till någon av våra angivna email adresser kan kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Hur vi skyddar din information

Sidan har både backup av all data samt ett avancerat antivirusskydd. Hemsidan uppdateras med jämna mellanrum för att minimera chanserna för datorintrång.

Tekniska åtgärder som vi använder internt är krypteringar av lösenord till våra system, vi byter även lösenord 1 gång i kvartalet till dessa system eller vid ev misstanke att lösenord kopierats el liknande. Vi har utbildad personal  kring dataintegritet.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Om det skulle inträffa en säkerhetsincident, till exempel ett dataintrång eller en oavsiktlig förlust av uppgifter, har Hallins Måleriservice i Jönköping AB skyldighet att anmäla det till datainspektionen inom 72 timmar.

När du blir kund hos oss eller begär offert

Efter samtycke från Er, så samlar vi in information. Dessa uppgifter är personnummer, fastighetsbeteckning på Er fastighet el bostadsrätt/förening, email, samt telefonnummer. Uppgifterna kommer endast hanteras av Hallins Måleriservice i Jönköping AB, vi delar inte denna information med några andra parter. Personnummer och fastighetsbeteckning kommer endast användas för ansökan till ROT-avdrag hos SKV. Personnummer tas bort ur vårt fakturasystem VISMA 3 månader efter ansökan, och under förutsättning att vi erhållit betalning från Er. Uppgifter om email samt telefonnummer sparas i vårt interna projektledningssystem Bygglet för framtida kontakt beträffande ev. garantier, utförande, reklamationer.

Vi kan dock om ni begär det, radera eller anonymisera uppgifter, samt radera kopior som inte enligt GDPR måste sparas.

Vi kommer inte att överföra Personuppgifter till land utanför EU/ESS.

Våra rutiner för hur vi hanterar Era personuppgifter besvaras av:

Magnus Olsson, Hallins Måleriservice 

0707-451 955 eller magnus@hallinsmaleri.se